200 Amp Service Upgrade Kosten & Woongids 2023 (2023)

Een service-upgrade van 200 ampère is een proces om de capaciteit van het elektriciteitsdistributiesysteem van uw huis te vergroten. Het upgraden van de elektrische service omvat het installeren van een nieuw verdeelpaneel van 200 ampère, een meterkast en elektrische bedrading.

De kosten voor het upgraden van een brekerpaneel of elektrische service variëren afhankelijk van uw locatie en het benodigde werk, maar kosten doorgaans tussen $ 1.630 en $ 4.070. Het nationale gemiddelde is $ 2.730. De kosten voor het vervangen van een elektrische meterkast bedragen ongeveer $ 250 tot $ 800 als er geen nieuwe bedrading nodig is.

U hebt waarschijnlijk een gediplomeerde elektricien nodig om een ​​meterkast en een hoofdschakelaar van 200 ampère te installeren, aardedraad,servicedraad en paneel. Deelektriciteitswerken hebben een vergunning nodigen om te worden geïnspecteerd door uw plaatselijke bouwinspecteur om een ​​gebruikscertificaat te verkrijgen om het nutsbedrijf te machtigen om de elektriciteitsvoorziening in te schakelen.

Wat zijn de geschatte kosten om een ​​paneel te upgraden

U kunt de onderstaande rekenmachine gebruiken om de kosten van een residentiële stroomupgrade te schatten.

200 Amp Service Upgrade Kosten & Woongids 2023 (1)

Schakel een elektricien in

Ontvang vandaag GRATIS schattingen van gediplomeerde elektriciens in uw regio. Of u nu een stopcontact moet vervangen, een plafondventilator moet ophangen, een nieuw elektrisch paneel moet installeren of bedrading moet repareren, wij kunnen u helpen!

Ontvang gratis schattingen

We hebben een affiliate partnership met Networx

Wat u moet weten voordat u het servicepaneel vervangt

Volgens een recenteNFPA-rapport, Brandweerkorpsen hebben in 2015–2019 elk jaar gereageerd op naar schatting 46.700 woningbranden met elektrische storingen of storingen.

Weten wanneerupgrade uw elektrische paneelis kritisch. Doorgaan met een upgrade is echter geen goed idee als u het proces niet begrijpt.

Met de juiste zorg en onderhoud gaat uw paneel vele jaren mee. Af en toe moet u een paar onderdelen vervangen die door slijtage zijn beschadigd. Hun duurzaamheid betekent niet dat ze volledig kunnen voldoen aan de behoeften van uw huis.

Volg deze stappen om te bepalen of je huis meer stroom nodig heeft.

 1. Evalueer de elektrische behoeften
 2. Selecteer het meest geschikte paneel voor uw woning
 3. Installeer het paneel,stroomonderbrekers, en andere systemen
 4. Controleer of alle afzonderlijke circuits correct zijn aangesloten
 5. Test het systeem grondig voordat u alles documenteert

Het upgraden van de versterkerservice en het laadcentrum vereist veel werk. Je moet werken met eenelektricienvergunningen te verkrijgen. Deelektricienmoet ook afstemmen met de energieleverancier om de ondergrondse dienst en de meterstand te installeren.

200 Amp Service Upgrade Kosten & Woongids 2023 (3)

100 versus 200 Ampère

Een verschil van 100 en 200 ampère is een van de belangrijkste overwegingen voor elektriciteit in huis. De paneelgrootte bepaalt hoeveel stroom u op een bepaald moment kunt gebruiken en is van invloed op alles, van de grootte van uw paneel tot het type apparaten dat u kunt gebruiken. De standaard in moderne huizen is tegenwoordig 200 ampère.

Afhankelijk van hun grootte hebben sommige appartementen en appartementen echter een paneel van 150 ampère. De meeste locaties zeggen dat dit voldoende is omdat de belasting voor kleinere woningen kleiner is. Het totale ampèreverbruik mag voor dit paneel niet hoger zijn dan 120 ampère op basis van de NEC 80% veiligheidsrichtlijn.

100 Ampère

Als u een klein huis of appartement heeft met slechts een paar grote apparaten, dan is 100 ampère mogelijk voldoende stroom voor uw behoeften. De kleinere brekerdoos die nodig is voor een stroomvoorziening van 100 ampère bespaart u ook geld op installatiekosten.

Bovendien, als u zich in een gebied bevindt met frequente stroomuitval, biedt de verhoogde service meer bescherming tegen spanningspieken dan een kleiner paneel. Bovendien kunt u hierdoor niet meerdere apparaten met een hoog wattage tegelijk gebruiken zonder de stroomonderbrekers te laten struikelen.

200 Ampère

Aan de andere kant zou het grotere paneel een betere optie zijn als u service heeft voor grotere apparaten, zoals elektrische ovens of airconditioners, die meer vermogen nodig hebben om te werken. Een groter paneel geeft u meer serviceflexibiliteit wanneer u meerdere apparaten met een hoog wattage tegelijk gebruikt zonder dat de stroomonderbrekers struikelen.

Het biedt ook een betere bescherming tegenstroomstotendan een lagere amp rating. Het installeren van een groter paneel vereist echter een grotere kabelmaat en dus hogere installatiekosten dan bij een kleiner paneel.

Hoe u de hoofdstroomversterkers van uw huis kunt zien

Of u nu uw huis verbouwt of uw elektriciteitsvoorziening wilt upgraden, het is belangrijk om te weten wat voor soort residentiële versterker beschikbaar is. Als u de versterker kent, kunt u bepalen welk paneel u veilig in uw huis kunt gebruiken.

Kijk naar uw elektriciteitsmeter

Uw meterkast moet aan de voorzijde een waarde hebben. Als je CL200 op de voorkant hebt staan, heb je 200 ampère die je huis binnenkomt van het energiebedrijf. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat je 200 ampère hebt. Mogelijk hebt u minder, afhankelijk van de grootte van uw elektrische paneel.

Controleer de classificatie op de hoofdschakelaar

Controleer vervolgens de stroomsterkte van de hoofdonderbreker. De hoofdschakelaar bevindt zich vaak in de meterkast of in het elektrische paneel van uw huis. De grootte van de hoofdservice wordt op de breker vermeld als 100, 125, 150 of 200.

Sommige oudere huizen hebben geen hoofdonderbreker, wat aangeeft dat u mogelijk de elektriciteitsvoorziening van uw huis moet bijwerken.

Onderzoek uw elektrische hoofdpaneel

Voordat u de stroomsterkte van de elektrische dienst van uw huis bepaalt, moet u het elektrische hoofdpaneel lokaliseren. Hier zijn alle wooncircuits met elkaar verbonden en komt de elektriciteit je huis binnen via het stadsnet.

Het paneel moet gemakkelijk te vinden zijn, aangezien het zich meestal op een buitenmuur bij de voor- of garagedeur bevindt. Als je het eenmaal hebt gevonden, kijk dan naar het label aan de binnenkant van de voorkant van de paneeldeur; dit zal u vertellen hoeveel ampère elke stroomonderbreker in de doos levert.

Tel alle stroomonderbrekers op

Hoewel dit geen exacte classificatie is, kunt u de totale beschikbare ampère in uw huis van de stroomonderbrekers optellen. Voeg alle versterkers toe die beschikbaar zijn in elke grootte van de onderbreker (vergeet de dubbelpolige onderbrekers niet!). De som van deze getallen geeft u een goed idee van hoeveel versterkers in totaal beschikbaar zijn voor gebruik in uw huis.

Hoe u weet dat u een service-upgrade nodig heeft

U heeft waarschijnlijk kennis genomen van een nieuw elektrisch apparaat of systeem dat perfect bij uw huis zou passen. U weet echter niet zeker of uw elektrische systeem of service deze of een andere toevoeging kan ondersteunen.

Voorbeelden van nieuwe apparaten die het elektrische systeem van uw huis kunnen belasten, zijn:

 • Elektrische actieradius
 • Afwasmachine
 • Wasdroger
 • Centrale airconditioning
 • Elektrische oven
 • Elektrische water koker
 • Kamer airconditioner
 • Sump pomp
 • Bubbelbad of spa
 • EV-laadstation

U moet overwegen om het paneel te upgraden als u deze apparaten wilt installeren. Afgezien daarvan zou je ook moeten upgraden als je merkt dat het paneel zoemt. Upgrade als destroomonderbrekersblijf struikelen.

Is uw woning ouder dan 30 jaar zonder 200 amp service? In dat geval moet u zo snel mogelijk upgraden naar een 200 amp-service. U moet ook upgraden als u frequent maar onverklaard merktlichten flikkeren.

Hoeveel kost een hoofdservice-upgrade?

De kosten voor het upgraden van residentiële diensten in de Verenigde Staten zijn afhankelijk van tal van factoren. Denationale gemiddelde kosten zijn $ 2700. Voor meer, zie onzeKostencalculator elektrische panelen.

Toch is dat het landelijk gemiddelde. Op sommige plaatsen betaalt u mogelijk meer dan $ 4.500 of minder dan $ 3.500. Het is gemakkelijk om dit stukje informatie te hebben om u te helpen goed te plannen. Typ deelektrisch paneelkostencalculator op uw favoriete zoekmachine en geef uw postcode op.

Destroomonderbrekerdoos met stroomonderbrekers kost tussen $ 800 en $ 1200. De rest van het geld gaat naar het kopen van de andere componenten en systemen die nodig zijn. De rest is voornamelijk arbeid voor de vergunninghouderselektricien, vergunningen en inspecties.

200 Amp Service Upgrade Kosten & Woongids 2023 (4)

Voordelen van upgraden naar 200 Amp Service

Is een upgrade van uw huidige service en paneel nodig? Levert de upgrade voordelen op of leidt het alleen maar tot een meer wanhoopsperiode? Hieronder vindt u een lijst met de vele manieren waarop u kunt profiteren van de upgrade.

 1. Verminderde stroompieken, waardoor uw elektrische apparaten veel langer meegaan
 2. Zorgt ervoor dat het paneel efficiënter kan werken, wat u bakken met geld bespaart
 3. Het maakt het huis een stuk veiliger, waardoor de premie voor opstalverzekeringen daalt
 4. Vermindert het aantal overbelaste circuits, waardoor elektrische brandrisico's worden verminderd
 5. Verhoogt de waarde van het huis, wat betere prijzen zou opleveren als u besluit het huis te koop aan te bieden
 6. Verbeterde capaciteit om grote elektrische apparaten tegelijkertijd van stroom te voorzien
 7. Een grotere elektriciteitsvoorziening kan probleemloos extra circuits onderbrengen
 8. Bereidt ruimtes voor op toekomstige elektrische toevoegingen en eisen

Verhoogt een upgrade naar een brekerpaneel de waarde van uw huis?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Als dat het geval is, wilt u misschien verschillende manieren vinden om de waarde ervan te vergroten. Op die manier zou u een veel grotere kans hebben om kopers aan te trekken die geen probleem hebben om de hoge prijzen die u citeert te betalen.

Huizen die ongeveer 30 jaar geleden zijn gebouwd, hebben oude elektrische systemen en voorzieningen. De meeste werken op een zekeringkast of een paneel van 60 ampère. U zou moeite hebben om de beste prijzen aan te trekken voor een huis met dergelijke verouderingssystemen. Een huis met een modern elektrisch paneel kan meer opbrengen.

Hoe verbetert de waarde van het onroerend goed? Ten eerste is het huis nu veel veiliger door het brandrisico te verminderen.

In wezen heeft u het pand beter, veiliger en efficiënter dan ooit gemaakt. Je hebt het ook de 21e eeuw in gesleept door het paneel of het hele elektrische systeem te upgraden. Voor uw inspanningen kunt u nu vol vertrouwen verwachten dat u het onroerend goed voor meer winst zult verkopen.

Schakel een elektricien in

Ontvang vandaag GRATIS schattingen van gediplomeerde elektriciens in uw regio. Of u nu een stopcontact moet vervangen, een plafondventilator moet ophangen, een nieuw elektrisch paneel moet installeren of bedrading moet repareren, wij kunnen u helpen!

Ontvang gratis schattingen

We hebben een affiliate partnership met Networx

Veelgestelde vragen over panelen van 200 ampère

Welke maat draad heb ik nodig voor 200 amp service?

Over het algemeen is een #2/0 AWG koperdraad of #4/0 AWG aluminiumdraad voldoende voor 200 ampère. DeDraadmaat 200 ampèredie u nodig heeft, zal toenemen naarmate de afgelegde afstand langer is om rekening te houden met spanningsverlies.

Heb ik 200 ampère nodig?

200 ampère is de standaard in de meeste huizen en voldoende om bijna alle gangbare apparaten en elektrische apparaten veilig van stroom te voorzien. Het kan echter zijn dat u meer stroom nodig heeft als u een groter huis heeft met bijzonder energie-intensieve apparaten of als u van plan bent nieuwe toe te voegen. Kleinere huizen, zoals appartementen, kunnen met minder stroom rondkomen.

Verhoogt een upgrade naar een service van 200 ampère de waarde van het huis?

Kopers verwachten moderne elektrische service bij het kopen van een nieuwe woning. Het is echter onwaarschijnlijk dat een upgrade de waarde van uw huis zal verhogen. Desondanks, als u van plan bent uw huis in de toekomst te verkopen, kan het extra vermogen het aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

Wat gebeurt er als je upgradet naar 200 ampère?

Een elektricien zal een nieuwe zekeringkast van 200 ampère, meterdoos en voedingsdraad installeren. Dit proces duurt meestal een paar uur tot een paar dagen en vereist een elektrische inspectie door een plaatselijke inspecteur van de bouwvoorschriften.

Is 150 ampère genoeg voor een huis?

Een service van 150 ampère is meestal voldoende voor de meeste kleinere huizen, appartementen en appartementen. Deze woningen hebben over het algemeen kleinere apparaten die niet zoveel elektriciteit verbruiken. Ook in woningen met aardgas of propaan zijn deze vaak voldoende om te verwarmen en te koken.

Heb ik meer dan 200 ampère nodig?

Huizen groter dan 3000 vierkante voet hebben mogelijk een elektriciteitsvoorziening van meer dan 200 ampère nodig. Stel dat uw huis meerdere elektrische boilers, warmtepompen of kooktoestellen heeft. Mogelijk moet u uw elektriciteitsvoorziening verhogen om de energieafname tijdens piekuren aan te kunnen.

Conclusie

Een upgrade van het huidige systeem naar een 200 ampère service is meer dan aan te raden. Het kan het verschil betekenen tussen elektrische branden en wonen in een veilig huis. De upgrade verhoogt ook de waarde van uw huis, waardoor uw kansen om meer te verdienen toenemen als u ervoor kiest om het onroerend goed te verkopen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDeel op PinterestDeel op LinkedInDeel op RedditDeel op e-mailDeel op sms
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated: 05/09/2023

Views: 5731

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.