Waarom voel ik me opeens niet meer aangetrokken tot mijn vriend? - LoveDevani.com (2023)

Waarom voel ik me opeens niet meer aangetrokken tot mijn vriend? - LoveDevani.com (1)

Laatst geupdate op10 juni 2022doorMichelle Devaney

Er zullen ups en downs zijn in een relatie, en het is volkomen normaal. Maar wat als je de interesse in je vriendje begint te verliezen? Je moet je misschien afvragen waarom ik me opeens niet aangetrokken voel tot mijn vriend.

Na een tijdje daten, vooral als je je vriendje elke dag intensief ontmoet, kun je niet anders dan je vervelen. Het overkomt echter elk stel en alles wat je nodig hebt is ruimte voor je persoonlijke leven en je zult hem missen en je zult weer verliefd op hem worden.

Maar dit is iets anders. Je hebt geen tijd nodig om bij hem weg te zijn. Je wilt voorgoed bij hem weg. Je wilt ermee stoppen, maar je weet zelf niet zeker waarom je dat wilt doen.

Omdat je vriend vertellen dat je je gewoon niet meer tot hem aangetrokken voelt, zijn gevoel kwetst. Dus hier zijn de mogelijke redenen om je vraag "waarom voel ik me opeens niet aangetrokken tot mijn vriend" te beantwoorden.

Inhoud

1. Je houdt niet echt van hem

Simpel maar goed. En doet pijn. Mensen veranderen, de tijd verstrijkt, je wordt volwassen. Maar echt van iemand houden is iets dat nauwelijks verandert. Het feit dat je je niet ineens tot hem aangetrokken voelt, laat alleen maar zien dat je vanaf het begin nooit echt van hem houdt.

Misschien wil je dit ontkennen, maar twee mensen die met elkaar zijn gaan daten, betekent niet altijd dat ze verliefd op elkaar zijn. Vaak zijn andere dingen dan liefde meer triggers voor mensen om een ​​relatie te beginnen.

Lees ook:Tekenen dat hij niet meer van je houdt

2. Blijkt dat het lust was, geen liefde

Over triggers gesproken, hier is er een van. Als je je alleen seksueel aangetrokken voelt tot je wederhelft, zou je de vlam in het begin zo intens voelen branden, om vervolgens binnen enkele seconden uit te doven.

Ja, als de lust is vervaagd, heb je niets meer. De energie en gretigheid die er vroeger was, is er niet meer. Helaas heb je nergens om naar toe te gaan en zie je niets anders dan de relatie beëindigen.

3. Je bent gekwetst door hem

Hier is een goed voorbeeld als uitleg. Zeg dat je vriend vreemdging en dat je diep gekwetst was. Nadat hij spijt heeft getoond en je heeft beloofd dat hij het nooit meer zal doen. Je besluit hem te vergeven en het nog een kans te geven.

Lees ook:Stappen om uit elkaar te gaan via tekst

U beseft het echter misschien niet, maar u kunt er niet overheen. Naarmate de tijd verstrijkt, groei je verder van hem totdat alle aantrekkingskracht verdwijnt. Nou, niet alsof het iets is waar je gemakkelijk overheen kunt komen. Je bent hier niet schuldig aan.

4. Je ondergaat een revolutionaire verandering in jezelf

Waarom voel ik me opeens niet meer aangetrokken tot mijn vriend? - LoveDevani.com (2)

Mensen veranderen. Maar sommige mensen ondergaan een drastische verandering waardoor ze herboren worden als een compleet nieuw persoon. Dit kan jou ook overkomen. Terwijl je een nieuwe kant van jezelf ontdekt die je nog nooit eerder kende, zie je de wereld anders en verandert ook je kijk op je vriend.

Hij wordt ineens iemand die niet aantrekkelijk voor je is omdat je iets anders verwacht van je partner. Het is triest om te weten dat je je interesse in hem verliest, niet omdat hij verandert, maar jij wel.

5. Je hebt een nieuwe prioriteit

Je zult waarschijnlijk vragen "waarom voel ik me ineens niet aangetrokken tot mijn vriend" als je begon te daten toen je veel jonger was. Dat is echter niet altijd het geval. Wanneer mensen ouder worden, verandert hun prioriteit in het leven.

Vroeger stelde je je relatie boven alles en al je focus is om gelukkig te zijn met je vriendje. Nu werk je en je prioriteit is je baan. Je legt alles opzij en voelt je in plaats daarvan meer aangetrokken tot je werk.

Lees ook:Hoe weet u wanneer uw man niet meer geïnteresseerd is?

6. Je ontmoet iemand anders

Je denkt dat je vriend de meest perfecte man is die je ooit hebt ontmoet, omdat je de perfecte nooit echt ontmoet. Op een dag kwam je een man tegen die totaal anders is dan je vriendje. Je ziet de kant van hem die je vriendje nooit heeft, en iets waarvan je nooit had gedacht dat je er verliefd op zou worden.

Dit kan als bedrog worden beschouwd, maar bekijk het in een positief daglicht. Je hoeft je in ieder geval niet meer af te vragen waarom je je vriendje ineens niet meer aantrekkelijk vindt.

7. Bang voor toewijding

Nogmaals, het verliezen van interesse in een relatie gebeurt meestal op de lange termijn. Waarom? Omdat de vroege dagen van een relatie de "Honeymoon Stage" zijn en je zoveel dingen hebt om op te anticiperen. Naarmate de tijd verstrijkt, merk je dat je niet klaar bent om je te settelen.

Uiteindelijk vraag je jezelf af, wil je echt deze persoon zijn? Zodra je aarzeling toont, verandert je kijk op alles. Je bent nog niet klaar voor een verbintenis met hem, dus je verliest langzaamaan je aantrekkingskracht.

Lees ook:Manieren om hem ertoe te brengen zich te binden en alleen jou te willen

8. Hij verandert

De redenen waarom je je niet langer tot hem aangetrokken voelt, komen niet altijd van jou. Hij kan de oorzaak zijn van de puinhoop in je relatie. Hij verandert in iemand die je niet meer herkent.

Hij wordt een ander mens, het type waar je niet zo blij mee bent. De persoon van wie je hield is weg en er leeft nu iemand anders in zijn lichaam. Het is meer dan genoeg om je interesse te verliezen.

Benieuwd naar je man? Laten we uitzoeken wie hij werkelijk is.
Van de nieuwe dating tot de gelukkig getrouwde, vertrouwenskwesties kunnen iedereen besluipen. Met valsspelers die de afgelopen twee decennia met meer dan 40% zijn gestegen, is het normaal dat u uw twijfels heeft.

Zou hij flirterige sms'jes naar een andere vrouw kunnen sturen? Of stiekem swipen op Tinder? Of zelfs een verborgen crimineel verleden hebben? Of, de ergste angst - zou hij vals kunnen spelen?

Dit handige hulpmiddelkan de waarheid aan het licht brengen. Het zal verborgen sociale media-accounts, datingprofielen, foto's, eventuele juridische aanvaringen en meer opgraven. Laat ons u helpen uw geest leeg te maken.

9. Je verliest vertrouwen

Waarom voel ik me opeens niet meer aangetrokken tot mijn vriend? - LoveDevani.com (3)

Gerelateerd aan de manier waarop hij is veranderd, verliest hij misschien zijn liefde voor jou niet, maar jij verliest je vertrouwen om bij hem te zijn. Het kan door veel dingen komen. Als hij het goed doet in zijn werk of als hij fysiek aantrekkelijker is geworden terwijl je het gevoel hebt dat er niets aan jou is veranderd.

Al die dingen worden een soort onzekerheden waardoor je je niet meer aangetrokken voelt tot je vriendje.

Lees ook:Waarom je nooit een onzekere man zou moeten daten

10. Er gebeuren veel dingen tegelijk

Mensen zeggen altijd: wees niet gehaast als je aan het daten bent. Wat snel komt, is sneller gegaan. Na een hete en zware start is het volgende dat je interesse verliest. Als je te snel accelereert, moet je plotseling op de rem trappen. Doe alles langzaam, één ding tegelijk. Je hoeft je niet echt te haasten.

Dus dat is het mogelijke antwoord op waarom ik me opeens niet meer aangetrokken voel tot mijn vriend. Nu is het aan jou. Je kunt jezelf niet dwingen om van iemand te houden, dus als je het gevoel hebt dat het moeilijk is om weer van hem te houden, stop er dan voorgoed mee.

Gebruik dit instrument voor een uitgebreid antecedentenonderzoek
Of uw relatie zich nu in de ontluikende fase bevindt of u zich in het gelukzalige rijk van het huwelijk bevindt, stijgende ontrouwpercentages (meer dan 40% in de afgelopen twee decennia) rechtvaardigen uw voorzichtigheid.

Misschien wil je nagaan of hij geheime sms-gesprekken voert met andere vrouwen, actieve profielen onderhoudt op datingplatforms zoals Tinder, of een crimineel verleden verbergt. Of misschien vreest u het ergste: ontrouw.

Dit robuuste hulpmiddelis ontworpen om verborgen sociale media- en datingprofielen, ongeziene foto's, niet-openbaar gemaakte strafregisters en nog veel meer te ontdekken, waardoor u de duidelijkheid krijgt die u nodig hebt.

gerelateerde inhoud

  • Wat gebeurt er als je een Waterman-man negeert? (11 mogelijke dingen die hij zal doen)
  • Dingen die u moet weten voordat u met een Iers meisje gaat daten
  • Mijn vriendin wil elke avond aan de telefoon praten, is dat vervelend?

Waarom voel ik me opeens niet meer aangetrokken tot mijn vriend? - LoveDevani.com (4)

Michelle Devaney

Mijn naam is Michelle Devani, en ik help mensen met hun relaties sinds 2003. In 2017 besloot ik dat het tijd werd om een ​​blog over het onderwerp te beginnen, en sindsdien hebben meer dan 2 miljoen mensen wereldwijd mijn relatieadvies gelezen. Stuur me hieronder een reactie om me te laten weten wat je ervan vindt.

Dit vind je misschien ook leuk

Het beste antwoord als iemand zegt dat ik je mis - Love Quotes

Geen commentaar

Wat betekent het als je vriend excuses verzint om je niet te zien?

Geen commentaar

Een baby krijgen met iemand met wie je niet wilt zijn, hoe ermee om te gaan?

Geen commentaar

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated: 09/01/2024

Views: 5717

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.